maandag 7 november 2011

Een fijn weekend

We hebben zo'n fijn weekend achter de rug. Mijn allerliefste mocht een nachtje vanuit het revalidatiecentrum mee naar huis. Heerlijk weer met zijn allen aan tafel en gezellig alles samen doen. Het is ook al zo lang geleden, 9 oktober heb ik hem naar het ziekenhuis gebracht.....
En er is in die tijd zoveel gebeurd. Maar toen hij weer hier in de kamer op zijn eigen plekje zat, was dat allemaal vergeten.
Helaas moest hij gisteravond weer terug naar het revalidatiecentrum, maar je weet gewoon dat er daar alles aan gedaan wordt om ervoor te zorgen dat hij weer zoveel mogelijk de oude wordt. Het belangrijkste is echter: hij is nog steeds qua karakter de oude. Hij is zijn optimisme, positiviteit en humor niet verloren. En al gaat al het andere wat langzamer, dat maakt ons niet uit. We zijn blij met hoe hij is en ......

3 opmerkingen:

 1. Geniet van zulke momenten en koester ze, ik duim voor jullie allebei, dat de revalidatie vlot mag verlopen en dat jullie vlug weer samen mogen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat jullie zo'n goed weekend hebben gehad Leonie! Daar krijg je toch ook weer een boost door om verder te gaan toch.
  Ik weet uit eigen ervaring wat het is om na een dagje thuis weer terug te moeten naar het reva, écht niet leuk, maar het geeft wel een stimulans om door te knokken voor verder herstel.
  Hopelijk verloopt de revalidatie voorspoedig en is hij gauw weer thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie wel. De kinderen en ik vinden dat hij goed vooruit gaat, maar hij ziet zelf de vooruitgang niet. Toch blijft hij optimistisch en gaat hij ervoor.
  Ik weet dat de revalidatie niet leuk is Margreet. Vier jaar geleden hebben we ook al eens in dit traject gezeten, alleen toen niet intern.
  Maar nu fiets ik elke avond blij naar hem toe omdat ik dan weer bij hem kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen