dinsdag 27 september 2011

Getagd

Ook ik ben door Ieke getagd. En nu moet ik eens even gaan verzinnen wat ik kan/wil vertellen.

1. Sinds mei dit jaar ben ik 50 jaar oud en al 23 jaar getrouwd met mijn lief, moeder van een zoon van 21 en een dochter van 19.

2. Een aantal jaar geleden ben ik (per toeval) verslaafd geraakt aan haken. De moeder van een collega was op zoek naar een patroontje van een Mop Top en zij vroeg mij of ik daar iets van had. Wetende dat ik regelmatig handwerk en de nodige tijdschriften in huis had. Maar hiervan had ik niets, dus ben ik op internet gaan zoeken. Voor haar aanstaande kleinkind heb ik toen een hondje gehaakt, en later liep ik tegen een patroon van een Mop Top aan. Maar toen was mijn verslaving al ontwaakt. Op internet ontdekte ik het Hobbydoos Forum en mijn verslaving was een feit.

3. Ik haak vooral om te ontspannen en mijn gedachten een andere kant op te krijgen, en dat werkt bijzonder goed.

4. De meeste van mijn haaksels geef ik weg als kraamkadootje of een ander feestelijk doel. Maar op zolder liggen ook nog een aantal producten die nog geen goed tehuis hebben gevonden.

5. Twee dagen per week werk ik in een winkel, waarbij ik het heerlijk vind om met mensen in contact te komen, ze de informatie te geven die ze zoeken en ze met een goed gevoel de winkel weer te laten verlaten.

6. Mijn man en ik zijn echte mooi weer fietsers. Als het zonnetje schijnt en er niet al te veel wind staat, fietsen we hele tochten langs de knooppunten. Over het algemeen niet meer dan 30 à 40 km op een dag, aangezien we rekening moeten houden met zijn handicap.

7. Andere hobby's van me zijn lezen en koken. Ik lees alles wat los en vast zit, en ben vooral dol op detectives en thrillers.

8. Koken is zoals ik al zei, ook 1 van mijn hobby's. Ik mag niets liever doen dan op internet naar lekkere recepten speuren en die uitproberen. Mijn man vindt gelukkig alles lekker, en ook mijn dochter mag graag van alles uitproberen. Ook staat zij zelf haar mannetje/vrouwtje in de keuken.

9. Je kunt me nergens voor wakker maken. Maar uitslapen is niet mijn ding.

10. Vroeger maakte ik heel veel kleding voor de kinderen zelf, maar nu zijn ze op een leeftijd dat ze liever naar een winkel gaan om daar te kopen wat ze mooi vinden. Mijn naaimachine staat wel altijd klaar op zolder, maar wordt meer gebruikt voor herstelwerkzaamheden, dan om er kleding mee te maken.

Goed, dan moet ik nu mensen gaan vinden om te taggen. Ik nomineer:
http://cupcakes-yarn.blogspot.com/
http://annemarieshaakblog.blogspot.com/
http://jollycreations.blogspot.com/
http://haakmand.blogspot.com/
http://leonieshaaksels.blogspot.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten