dinsdag 17 januari 2012

Lang geleden

Ik liep me vanmiddag te bedenken dat ik lang niet meer met mijn blog bezig ben geweest. Niet dat ik stilgezeten heb hoor, maar er waren allerlei omstandigheden waardoor het allemaal een beetje op de lange baan terecht kwam.
In de tussentijd heb ik een tochtslang voor de voordeur gemaakt, heel saai hoor, gewoon een rol van meer dan een meter lang van gemeleerde Wibra (beige/bruin) dus hiervan heb ik geen foto gemaakt. Als er kreten komen dat jullie hem wel willen zien, is er zo een foto van gemaakt ;)
Waar ik wel een foto van heb gemaakt is van een wortelauto. Een vriendin die ik ken van één van de fora waar ik actief op ben, heeft me gevraagd om een patroon voor haar uit te proberen. Zij had het patroon van handmade Kitty gekocht van een wortelauto, maar hier klopte een heleboel niet van. Toen besloot ze om het patroon zelf opnieuw te gaan uitschrijven, maar dan wel met de juiste aantallen steken. En voor de zekerheid had ze mij gevraagd of ik het wilde uitproberen om te controleren of zij geen fout had gemaakt.
Dit is het resultaat:


Ik heb er ook een konijntje bij gemaakt, maar helaas bleek deze té groot te zijn. Dus hier moet ik nog een ander patroontje voor zien te vinden. Maar dat komt wel goed. Voorlopig ben ik eerst een hele grote muis aan het maken, en ik ben ook nog met een poncho voor mijn moeder bezig.

Dit is het konijntje:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten