vrijdag 9 november 2012

Nog een paar "kerstballen"

Deze lagen al een tijdje klaar, maar ik had ze nog niet op mijn blog geplaatst. Ik vind ze zelf best wel leuk geworden, al moet ik nog wel een oplossing vinden voor de muis met de kruiwagen. De armpjes zijn niet stevig genoeg en de kruiwagen zakt een beetje door zijn wielen, maar ik ga nog een oplossing zoeken

Dee Kerstman, met belletjes aan zijn handen, heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden bij een collega die een paar weken geleden vader is geworden van zijn eerste kindje

Hier staan ze gezellig met zijn allen bij elkaarwoensdag 7 november 2012

Babydekentje

Eén van mijn collega's heeft een dochtertje van 4 maanden. Voor de winter wilde ze eigenlijk nog graag een dekentje hebben voor de kinderwagen, en dat vertelde ze mij. Ik had nog een heleboel restjes wol liggen en ik zag daar wel een idee in. Bovendien had ik op zolder nog een aantal granny squares liggen die mij wel in aanmerking leken te komen. Eén van die squares had ik meegenomen om haar te laten zien, en ze was er meteen helemaal weg van. Toen was het slechts een kwestie van het restant erbij maken en ze aan elkaar te zetten.

Dit is het resultaat geworden. Ik was er zelf best tevreden over een zij was er helemaal blij mee. Gisteren heb ik hem bij haar gebracht en ze was enthousiast.
Ik wist zelf eerst niet of ik dat grijs ertussen wel mooi vond, maar de reacties die ik van anderen kreeg, bewees me dat het wel een goede keuze was.