donderdag 15 maart 2012

Hoe moeilijk kan lezen zijn

De afgelopen weken was ik met 3 projectjes tegelijk bezig. Dat werkt natuurlijk niet, omdat je steeds schakelen moet, maar uiteindelijk zijn ze allemaal af. Ik moet er nog 2 fotograferen, maar dat komt binnenkort nog wel.
Dit aapje was heel leuk om te maken, maar met het schatkistje heb ik toch wel wat problemen gehad. Maar dat lag vooral aan mezelf. Lezen is moeilijk ;). Ik heb hem een keer of 3 uit moeten halen, maar toen ik (eindelijk) in de gaten hoe het moest, was het ook zo gepiept. Ik had een paar toeren teveel aan de voor en achterkant gedaan, waardoor het deksel van de kist niet paste.


Ik heb de kist aan de onderkant aan de beentjes ook vastgezet, omdat hij dan beter bleef staan.

vrijdag 2 maart 2012

Omaatje

In augustus wordt mijn zusje 50 jaar. En omdat ik er een hekel aan heb om dingen op het laatste moment te moeten maken, het wordt dan vaak raffelwerk, was ik er maar vast aan begonnen. En tadah.. hier is ze dan
Mijn zusje heeft iets met lieveheersbeestjes, dus vandaar dat ik een tasje in lieveheersbeestjesmotief heb gemaakt, zelf verzonnen. Er moet nog een breiwerkje in om het helemaal áf te maken.
En een brilletje maken, kon ik niet goed voor elkaar krijgen. Het werd gewoon niet mooi, dus heb ik voor € 0,59 bij de Action een kant en klaar brilletje gekocht, precies zo één als mijn zus zelf draagt.
Vorig jaar had ik voor haar man Abraham gemaakt en die staat nog steeds bij hun thuis op de schouw, dus ik hoop dat ze straks naast elkaar komen te staan

Even ter herinnering, hier is opaatje:

Weer wat projectjes om te laten zien

Voor dit moment hebben we weer het een en ander achter de rug. De ziekenhuisopname van mijn man is geweest en alles is heel goed verlopen. Heel snel zelfs, want nadat hij op dinsdag zich moest melden, woensdag de ingreep had, mocht ik hem donderdagmiddag al weer mee naar huis nemen. En dat is inmiddels ruim een week geleden en hij heeft nergens last van gehad. Ikzelf boemel ook maar een beetje door, wachtend op het maagonderzoek dat ik op 12 maart moet ondergaan. En nu maar hopen dat daar niet het oordeel: coeliakie uit komt. Mijn jongste zusje heeft dat, en ik weet hoe lastig haar dieet is.....

Ondertussen heb ik weer een paar projectjes gemaakt en dat is veel leuker om over te vertellen en te laten zien, dan te zeuren over hoe ik me voel.
Dus...


Voor mijn zoon. Hij lag al heel lang klaar, maar mijn zoon vond dat hij ook een mond moest hebben (stond niet in het patroon) en ja, dan blijft zoiets bij mij liggen..... en ook het schild moest nog geborduurd worden, dus afgelopen week, toen ik even een avondje iets anders wilde, heb ik dit maar eens afgemaakt.

En deze lag er ook nog. Ook voor mijn zoon voor bij zijn angry birds verzameling