zaterdag 27 augustus 2011

Volgende project is bekend

Ik weet al wat het volgende project gaat worden. Gisteren liet ik op mijn werk mijn blog aan een collega zien. Zij zag de Wendy's die ik gemaakt heb voor mijn schoonzusje, en ze was meteen verkocht. Of ik er ook 1 wilde maken voor haar nichtje die zwanger is. Maar dan moet Wendy het liefst in het grijs met wit. Het kindje komt in november, dus heb ik nog even de tijd.woensdag 17 augustus 2011

Schaapje

Even tussendoor gemaakt voor een vroeger buurmeisje die in oktober haar eerste kindje verwacht


dinsdag 16 augustus 2011

Guido of Guida

Voor dezelfde zwangere als waarvoor Sjakie Stapelslak is, heb ik deze ooievaar gemaakt. Alleen weet ik niet of het een jongen of een meisje wordt, dus vandaar dat ik op voorhand zowel een blauwe als een roze vliegenierspet heb gemaakt.

Strikjes

Hier de strikjes die ik was vergeten te plaatsen.


zondag 14 augustus 2011

4 keer Wendy

Ze zijn klaar! Eindelijk. Ik maak nooit meer 4 keer achter elkaar dezelfde.

Maar zoals beloofd, hier zijn de foto's. Omdat ze naar 2 gezinnen gaan met allebei 2 kinderen, heb ik ze toch enigszins verschillend gemaakt (om ruzie te voorkomen) Ook heb ik een paar roze strikjes gemaakt, want 1 van de kinderen is een meisje. Maar omdat ik niet zeker weet of ze die erop wil hebben, heb ik ze nog los liggen. Ik ben wel vergeten die op de foto te zetten.

zaterdag 13 augustus 2011

Wendy's zijn klaar

Alle haakwerk is gedaan. Vanavond alles in elkaar zetten, dan kan ik morgen een foto van het kwartet makn. Inmiddels was ik (voor de afwisseling) ook bezig met Guido van Annemarie Arts. Alleen weet ik nog niet of het een jongen of een meisje gaat worden, dus met het maken van het mutsje moet ik wachten tot ik dat weet. Of ik maak gewoon vast een roze en een blauwe, kan ik het meteen opzetten.
Vanmiddag heb ik het boekje van Tess van Riet-Ernst gekocht met Amigurumi's and more. Wat een leuk boekje. Mijn vingers jeuken om hierin te gaan beginnen. Maar toch eerst maar afmaken waarmee ik bezig ben

donderdag 11 augustus 2011

Dit ziet er misschien raar uit ;)

Al deze berichten onder elkaar zien er misschien wat raar uit, maar omdat ik mijn blog niet geplaatst kon krijgen op het forum van Hobbydoos, heb ik mijn blog maar helemaal opnieuw gemaakt. Daarom staan alle berichtjes die op mijn "oude" blog stonden, gekopieerd en hier opnieuw geplaatst en vandaar dat ze allemaal op 1 datum staan.

Volgers?

Wie kan me vertellen hoe ik mijn volgers kan zien? Ik ben natuurlijk helemaal niet nieuwsgierig ;)

Derde Wendy klaar

Eindelijk is de derde Wendy ook klaar. Doordat ik al vooruit had gewerkt aan nummer vier, is de kop van de laatste nu ook klaar. Nu alleen nog de pootjes, het lijf en het staartje, de hele meuk in elkaar zetten, en dan is het voor elkaar. Ik maak NOOIT meer zoveel dezelfde achter elkaar heb ik me voorgenomen. Het is me iets te saai. Waarmee ik niet wil zeggen dat ik Wendy nooit meer ga maken. Daarvoor is ze gewoon te leuk.

Vooruit werken

Het wordt een beetje saai om 4 dezelfde knuffels achter elkaar te maken. Daarom ben ik maar eens begonnen om de kleine onderdelen alvast te maken. Die hoef ik dan later alleen nog maar in elkaar te zetten en zijn de laatste 2 Wendy's ook af. Pfffff


Sjakie stapelslak

Deze heb ik in opdracht van mijn schoonzusje gemaakt. Háár schoonzusje is zwanger van haar derde kindje en ze wil dit speeltje graag in de kraammand doen. Voor de oudste 2 kinderen heb ik opdracht gekregen om 2 keer Wendy van DC te haken. Zodra die klaar zijn, zal ik die ook plaatsen, samen met de 2 Wendy's voor mijn nichtje en neefje

.Mijn eerste blog

Nadat ik bij een heleboel anderen hun blog had gezien, begon het bij mij ook te kriebelen. Dus ben ik zelf maar eens aan de gang gegaan om mijn eigen blog te maken. Ik moet alles nog uitvinden, maar het begin is er ..